RATOLÍ KENSINGTON INALÀMBRIC SURETRACK DUAL MINI USB 2, 4 GHZ NEGRE

Referència: 162271

Proporciona diferents opcions de vinculació: connectar-se a un portàtil o dispositiu mòbil a través de Bluetooth 3.0 o 5.0 (Bluetooth LE) per estalviar-se haver d'utilitzar un port USB, oa un ordinador de sobretaula a través del miniconnector USB-A de 2,4 GHz.
Els sensors òptics d'alt rendiment s'encarreguen que el seguiment sigui ràpid i precís fins i tot a moltes de les superfícies complicades de les oficines modernes, incloent vidre, granit, superfícies envernissades, marbre i fusta.
Compleix els protocols de seguretat corporativa i protegeix les dades de possibles pirates informàtics gràcies a la tecnologia de xifrat de grau governamental.
Ajusteu fàcilment la velocitat del cursor per satisfer les vostres necessitats seleccionant el nivell de PPP adequat (1200/2400/4000): un major PPP per a una navegació normal o per a tasques de processament de text, o un PPP menor per a tasques d'edició precises.
Funciona amb Windows, Chrome OS, macOS i Android OS. Un ratolí ideal per a ordinadors de sobretaula amb Bluetooth o sense, així com per als dispositius més moderns amb Bluetooth LE, com Surface Pro i MacBook Pro.
Optimitzat per a les necessitats del ratolí de Windows 11.

  41,07€ Iva inclòs

Estoc:
Lliurament immediat
- +

Opinions

Ha de ser un usuari registrat per poder opinar